Kosten

De kosten die verbonden zijn aan het gebruik van QashRegister moeten worden opgesplitst in twee delen.

  • De kosten voor het gebruik van de dienst QashRegister
  • De kosten voor het gebruik van een Payment Service Provider (PSP)

De kosten voor het gebruik van de dienst QashRegister
QashRegister wil mobiel betalen bevorderen en biedt daarom haar diensten het eerste half jaar van 2015 gratis aan. U betaalt dus alleen aan de PSP die u gebruikt.

“Hoe verdient QashRegister hier dan aan?”
Wanneer u zich via ons aanmeld bij een van de PSPs, ontvangen wij hiervoor een kleine vergoeding. Ook zijn wij aan het kijken naar enterprise oplossingen voor nog betere integratie met bestaande systemen. Deze worden uiteraard commercieel geprijsd. Mochten de opbrengsten toch tegenvallen of de kosten oplopen, dan zal wellicht een kleine vergoeding per transactie worden gevraagd. In dat geval betaald u alleen voor het daadwerkelijke gebruik.

De kosten voor het gebruik van een PSP
Voor u kunt werken met QashRegister dient u zich aan te melden bij minimaal één PSP. Via deze PSP worden uw betalingsverzoeken veilig afgehandeld. Deze PSP zal u transactiekosten in rekening brengen en eventueel een maandelijks afgesproken bedrag.

Verwacht u hoge volumes aan transacties, dan kan het handig zijn om hier speciale afspraken over te maken. U komt dan in aanmerking voor lagere transactiekosten.

Om de kosten te beperken adviseren wij om betalingsmethoden als PayPal en BitCoin niet via een andere PSP te laten verlopen.
Vaak worden hierdoor de transactiekosten onnodig hoger.

Comments are closed