Betalingen accepteren

Met QashRegister kunt u overal waar u wilt uw klant laten betalen voor afgenomen producten of diensten. Uw kassabon of factuur bevat een speciale QR code die de klant met een mobiele telefoon kan scannen. Na het scannen kiest de klant een van de betalingsmethoden en voert de betaling uit. Als verkoper kunt u zelf instellen uit welke betalingsmethoden uw klant kan kiezen. Wanneer uw kassa hiervoor geschikt is en is gekoppeld met internet, dan wordt de betaling automatisch aan uw kassa doorgegeven.

Payment Service Provider
Wanneer u wel eens online heeft betaald, dan heeft u zeker gemerkt dat u wordt doorgestuurd naar een speciale betaalpagina. Deze betaalpagina is afkomstig van een Payment Service Provider, ook wel PSP genoemd. Een PSP draagt zorg voor de uitvoering van de betaling en alle beveiliging er omheen. In een webshop kan een ontwikkelaar deze PSP voor u instellen. Maar hoe gaat dit nu als u buiten uw webshop iets verkoopt.

QashRegister is geen PSP en handelt dus zelf geen betalingen af. Wij bieden u de brug tussen uw levering en de online betaling. Na het kiezen van de betaalmethode wordt uw klant doorgestuurd naar de PSP van uw keuze. Na de betaling meldt de PSP aan QashRegister dat er betaald is en verwerken wij de betaling in uw kassa.

U kiest zelf uw PSP uit. Heeft u al een PSP voor uw webshop, dan kunt u deze ook bij QashRegister gebruiken. Anders kunt u zich eenvoudig inschrijven bij een van de door ons ondersteunde PSPs:

  • BitPay, voor het accepteren van betalingen in BitCoin en uitbetaling in Euro’s
  • MiniTix, voor het accepteren van betalingen per SMS
  • Mollie, voor het accepteren van betalingen via iDeal, CreditCard en BitCoin
  • MultiSafePay, voor het accepteren van betalingen via iDeal en CreditCard
  • Ingenico (voorheen Ogone), voor het accepteren van betalingen via iDeal, CreditCard
  • PayPal, voor het accepteren van PayPal betalingen

Behalve BitPay berekent iedere PSP transactiekosten. Dit kan een vast bedrag per transactie zijn, maar ook een percentage van het totaalbedrag.

 

Comments are closed